Puppyinstuif

Twijfel je om met je pup op puppycursus te gaan, of hondentraining überhaupt iets voor je is, of dat onze pupcursus bij je wensen zal aansluiten? Kom dan naar onze gratis les tijdens de puppyinstuif! Iedereen met een pup tussen de 8 en 16 weken oud is van harte welkom!


Onze ervaring is dat het voor sommige nieuwe hondeneigenaren moeilijk is in te schatten of  de aangeboden puppycursus wel iets voor hen is en of het bij hun wensen aansluit, daarom laten wij je graag kennismaken met onze puppycursus. Tijdens de puppyinstuif word je de eerste les van de puppycursus aangeboden, uiteraard kun je dan ook vragen stellen.


Bevalt onze manier van lesgeven je, sluit de les bij je wensen aan en wil je doorgaan met trainen? Dan word je, in overleg met jou over dag en tijd, in een vaste puppygroep geplaatst. De gehele puppycursus duurt zes weken. De kosten hiervan zijn 50 euro.

Sluit de les niet aan bij je verwachtingen of blijkt het niets voor jou te zijn? Geen probleem je betaalt niks en zit nergens aan vast.

De les wordt gegeven in een rustig gedeelte van de Groene ster. Het hele gezin is van harte welkom.

De instuif wordt gegeven op:

Dinsdagmiddag om 15.00 uur
Dinsdagavond om 19.00 uur
Woensdagmorgen om 12.00 uur

Je kunt binnen een week hieraan mee doen.


Mocht je van plan zijn om te komen, wil je dit ons laten weten door je in te schrijven via het online inschrijfformulier? Of stuur ons een mailtje.
Terug naar cursusaanbod