Puppycursus
 

Ben je op zoek een leuke puppycursus, waarbij jij en je hond op een spelenderwijs de beginselen van gehoorzaamheidsoefeningen krijgen aangeleerd, je pup kennis maakt met allerlei soorten attributen, toestellen en verschillende situaties en waarbij jij leert hoe je pup denkt, leert en je dingen duidelijk probeert te maken, lees dan snel verder.

Tijdens de 6 lessen van de puppycursus leren we jou alles wat nodig is om een fijne verstandhouding te krijgen met je pup.

Daarnaast laten we jou en je pup kennismaken met nieuwe voorwerpen, ondergronden en andere attributen, in de vorm van tunnels, cavaletti, ballenbak en balanskussens. Door deze oefeningen op een leuke manier aan te bieden, krijgt je pup meer zelfvertrouwen, een betere motoriek en leert je pup met je samenwerken.

Ook begin je je pup spelenderwijs de basis aan te leren van netjes lopen aan de lijn, zitten, hier komen, aandachtsoefeningen en de handtouch.


Zaken zoals benchtraining, zindelijkheidstraining, medische problemen en kind hond relatie zullen ook aan bod komen.

Tijdens de training in een veilig losloopgebied laten we je je pup onder onze begeleiding met de andere puppen uit de groep spelen.
Ook zullen een aantal volwassen honden van onze eigen sociale roedel hierbij aanwezig zijn zodat je pup leert omgaan met volwassen honden. Tijdens deze les leren wij je meer over de "hondentaal" onderling.

Wij geven onze puppycursus op verschillende praktijklocaties in en om Leeuwarden. Elke les starten wij op een ander terrein. Zo zullen we ook naar een tuincentrum gaan, een winkelcentrum en naar het bos, zodat jullie leren om in alle voorkomende situaties te samenwerken.


Uiteraard krijg je volop de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Onze puppycursus is geschikt voor jou en je pup als je pup bij de start van de cursus de leeftijd heeft tussen de 8 en 16 weken oud.Terug naar cursusaanbod