Gehoorzaamheid gevorderden


Deze gehoorzaamheidscursus bieden wij aan als vervolg op de "cursus voor de jonge hond gevorderden".
Deze cursus geeft jou en je hond weer veel nieuwe uitdagingen, waardoor jij en je hond zich zeker niet hoeven te vervelen! 
(Mocht je geen jonge honden cursus gevorderden bij ons hebt gevolgd kijk dan bij gehoorzaamheid beginners).Locatie
Ook tijdens deze cursus geven we les op meerdere praktijklocaties, aangezien we ook tijdens deze cursus je hond willen laten ondervinden dat samenwerken met jou, in alle omstandigheden, leuk is en dat dit je hond iets oplevert.


Inhoud van de cursus
De oefeningen "af liggen", "blijven zitten", " om voorwerpen op commando los te laten" en " om te wisselen van volgpositie" worden in deze cursus moeilijker gemaakt en geperfectioneerd.


Daarnaast zullen wij je een aantal nieuwe oefeningen aanleren, zodat je je hond kunt leren: naar zijn plaats/mand te gaan, dat je hond blijft liggen of zitten als je meer afstand van hem/haar neemt, dat je hond bij je komt terwijl de andere cursisten met hun honden in de lijn tussen jou en je hond in staan en dat je hond rustig blijft liggen als je naar een andere hond toe loopt.

Het los volgen komt ook aan de orde in deze cursus. We leren je hoe je hond bij je blijft wanneer hij zonder lijn met je meeloopt.


Algemene cursusinformatie
De cursus bestaat uit tien lessen van 60 minuten. In de tiende les doe je examen. Als je slaagt krijg je een diploma.


Terug naar cursusaanbod