Cursus voor de jonge hond gevorderden


Deze cursus bieden wij aan als vervolg op onze puppycursus. Als je bij ons onze puppycursus hebt gevolgd, kun je doorgaan met deze gehoorzaamheidscursus.
(Mocht je geen puppycursus bij ons hebben gevolgd, kijk dan bij cursus voor de jonge hond beginners).


In onze jonge hondencursus gaan we de basis die je met je hond tijdens de eerder gevolgde puppycursus hebt gelegd uitbreiden.


Locatie
Ook tijdens deze cursus geven we les op meerdere praktijklocaties, aangezien we ook tijdens deze cursus je hond willen laten ondervinden dat samenwerken met jou, in alle omstandigheden, leuk is en dat dit je hond iets oplevert. Je hond leert op een speelse manier zijn grenzen verder te verleggen, zonder dat er druk op hem/haar wordt gelegd.

 

                                  

Inhoud van de cursus
De oefeningen netjes lopen aan de lijn, zitten, hier komen en de aandachtsoefeningen worden in deze cursus moeilijker gemaakt en geperfectioneerd.

Daarnaast zullen wij je een aantal nieuwe oefeningen aanleren, zodat je je hond kunt leren: "af liggen", "blijven zitten", voorwerpen op commando los te laten" en " te wisselen van volgpositie".

Het op een rustige manier spelen met de baas, het negeren van andere honden en hoe je je hond geestelijk kunt bezighouden komen ook aan de orde in deze cursus.
Kinderen
Ook tijdens deze cursus zijn je kinderen van harte welkom. Wij vinden het van groot belang dat ook je kind op de juiste manier leert omgaan met je hond.

Algemene cursusinformatie
De cursus bestaat uit tien lessen van 60 minuten. Na het volgen van de cursus ontvang je een certificaat.


       
Terug naar cursusaanbod